24 uur ontstoppingsservice

Onze alarmcentrale is
dag en nacht bereikbaar.

24/7 Service

Milieubewust

Gecertificeerd

Snelle betrouwbare 24 uur service

Onze alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar. Ook in het weekend, vakanties, op zon- en feestdagen. Zodra u contact opneemt met onze alarmcentrale, zoeken wij zo snel mogelijk contact met de monteur die in uw regio werkzaam is. Het maakt niet uit waar u woont, want onze monteurs zijn gestationeerd in heel Nederland. Wij garanderen u dat u binnen 24 uur geholpen wordt met onze 24 uur ontstoppingsservice.

Aanbevolen door klanten sinds 2015

Al vanaf 2006 lid en de service is goed , alleen de laatste keer een miscommunicatie met terugbellen voor afspraak , maar na weer bellen stond de loodgieter snel op de stoep . Super vriendelijke man en heeft het probleem goed verholpen . Wij weer helemaal blij

Persoonlijke service staat bij ons centraal

Na uw melding, wordt u door de planner teruggebeld. Hij bepaalt, meestal telefonisch, de ernst en aard van het probleem. Vaak geeft hij tijdens dat telefoongesprek al enkele tips om de schade zoveel mogelijk te beperken. In overleg met u maakt hij een definitieve afspraak om de verstopping te verhelpen.

 

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Binnen 24 uur staat de monteur voor de deur om uw probleem op te lossen. Is uw afvoer verstopt? Of spoelt uw toilet niet meer door? Neem contact op met Zeker & Mobiel, dan komen wij de verstopping zo snel mogelijk verhelpen, dat is onze 24 uur ontstoppingsservice.

24-uurservice

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

Zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland