Ontstoppingsdienst 24 uursservice

snel, zeker en voordelig

Ontstoppingsdienst en rioolreinigingsservice: snel, zeker en voordelig

Een verstopt toilet. Water dat niet wegloopt. Een verstopt riool. Ongemakken die u zo snel mogelijk wilt verhelpen. Jaarlijks kiezen daarom meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. De grootste particuliere ontstoppingsdienst en rioolservice van Nederland. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in verstoppingen en gestationeerd in heel Nederland. Zo bent u er zeker van dat er altijd snel een monteur van onze rioolreinigingsservice bij u op de stoep staat. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. 

Binnen 24 uur hulp van ontstoppingsdienst Zeker & Mobiel

Persoonlijke service staat bij onze ontstoppingsdienst centraal. Als u problemen heeft met uw afvoer belt u de alarmservice van onze rioolservice. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. De alarmdienst neemt uw gegevens op, brengt de klacht in kaart en geeft dit door aan de afdeling planning. Na uw melding, wordt u door de planner teruggebeld. Hij bepaalt, meestal telefonisch, de ernst en aard van het probleem. In overleg met u maakt hij een definitieve afspraak om de verstopping te verhelpen. Binnen 24 uur staat een monteur van ontstoppingsdienst Zeker & Mobiel op de stoep!

Zeker & Mobiel 24-uurs ontstoppingsdienst/rioolservice

De afvoer verstopt van uw gootsteen, toilet, wasmachine of badkamer? Met ontstoppingsbedrijf en rioolservice Zeker & Mobiel is snelle en voordelige hulp gegarandeerd. Bovendien profiteert u van nog scherpere tarieven wanneer u gebruik maakt van het voordelige servicecontract. U kunt dan 24 uur per dag een beroep op ons doen en staat u nooit voor onverwachte kosten. En het maakt niet uit waar u woont, want rioolservice Zeker & Mobiel biedt service in heel Nederland. Handig toch?

 

 

Ontstoppingsbedrijf

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

Zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland