Afvoer verstopt, wat nu?

Afvoer verstopt? Bel Zeker & Mobiel

De afvoer verstopt. Erg onhandig. De eerste reactie bij een verstopte afvoer is vaak: dat los ik zelf wel even op. Meestal is de oplossing dan van tijdelijke aard. Bel vanaf nu met de alarmcentrale van 24-uursservice Zeker & Mobiel als uw afvoer verstopt is. Deskundige monteurs komen de afvoer binnen 24 uur ontstoppen. We ontstoppen op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze de afvoer en alle andere voorkomende leidingen. Een verstopte afvoer is dan snel verleden tijd en u voorkomt dat de afvoer of leiding opnieuw snel verstopt raakt.

Zeker & Mobiel voor als uw afvoer verstopt is

Onder leidingen verstaan we alle afvoerleidingen tot aan het riool en de afvoer van het toilet, dat rechtstreeks op het riool is aangesloten. Eenvoudige verstoppingen worden verholpen door de leiding uit te spuiten. Op deze manier hoeft de leiding niet worden opgegraven, kan de monteur de afvoer snel en vakkundig ontstoppen en zijn uw probleem verholpen. Soms komt het voor dat een afvoer dusdanig verstopt is dat doorspuiten niet meer helpt. De monteurs van Zeker & Mobiel gebruiken dan speciale apparatuur om de verstopte afvoer te ontstoppen. Is uw afvoer verstopt? Neem contact op met Zeker & Mobiel, dan is uw probleem binnen 24 uur verholpen.

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

“Een eigen huis brengt flink wat kosten met zich mee. Gelukkig weet ik bij Zeker & Mobiel altijd waar ik aan toe ben.”
Naar mobiele navigatie