De afvoer van de wasmachine verstopt, wat nu?

Afvoer van de wasmachine verstopt? Bel Zeker & Mobiel

De wasmachine-afvoer verstopt. Pas op het moment dat de afvoer van uw wasmachine verstopt is, ontdekt u hoe vreselijk lastig dat is. Zeker als u een groot gezin heeft is een verstopte wasmachine erg onhandig. Vet- en zeepresten zijn vaak de boosdoeners. Deze resten maken het wegspoelen van water niet gemakkelijk en zorgen dat de afvoer van de wasmachine verstopt raakt. Is de afvoer van uw wasmachine verstopt? Bel met 24-uursservice Zeker & Mobiel. Onze deskundige monteurs verhelpen het probleem en ontstoppen op vakkundige wijze de afvoer en alle voorkomende leidingen.

Zeker & Mobiel voor als de afvoer van uw wasmachine verstopt is

Is uw wasmachine-afvoer verstopt? Neem contact op met Zeker & Mobiel en binnen 24 uur staan we op de stoep. We ontstoppen de afvoer van de wasmachine door deze door te veren met een verenmachine. Op deze manier laten vastklevende resten snel los en kan de monteur de afvoer ontstoppen. Als deze methode niet werkt, verhelpt de monteur van Zeker & Mobiel de verstopping in de wasmachine-afvoer met geavanceerde apparatuur. Is uw wasmachine-afvoer verstopt? Bel het alarmnummer om de verstopping te verhelpen.

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

“Een eigen huis brengt flink wat kosten met zich mee. Gelukkig weet ik bij Zeker & Mobiel altijd waar ik aan toe ben.”
Naar mobiele navigatie