Coronavirus

Zeker en Mobiel Maatregelen i.v.m. Coronavirus Wij blijven onze werkzaamheden uitvoeren en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

Wij blijven u helpen!

Wij maken echter wel onderscheid tussen spoedeisende hulp en verstoppingen die op een later tijdstip opgelost kunnen worden.

Storingsdienst

Heeft u een verstopping? Dan zal de planner u zoveel mogelijk telefonisch al van tips voorzien. Is het spoedeisend dan wordt er een afspraak ingepland. Voor niet urgente klachten zoals rioollucht zal een afspraak in de toekomst gemaakt worden. Uiteraard komt een monteur niet bij u langs als hij verkouden is, luchtwegklachten vertoont of koorts heeft. Onze monteurs zijn op de hoogte van de veiligheidsmaatregelen, zoals het regelmatig wassen van de handen. De monteur zal op afstand blijven en u geen hand geven. Zeker en Mobiel volgt hierin de richtlijnen van het RIVM.

Maatregelen Zeker en Mobiel

Bij Zeker en Mobiel houden wij elke dag in de gaten welke maatregelen genomen moeten worden, waarbij de richtlijnen van het RIVM leidend zijn. Mensen die in contact zijn geweest met iemand die op het COVID-19 virus wordt getest, blijven thuis totdat de uitslag van deze test negatief blijkt te zijn.

Vragen

Hebt u toch nog een vraag over uw afspraak? Bel dan met onze Klantenservice op 0572 394 528. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot12.30 en van 13.00 tot 16.00 uur. 

Naar mobiele navigatie