Keukenafvoer verstopt, wat nu?

Keukenafvoer verstopt? Bel Zeker & Mobiel

Het is iedereen wel eens overkomen. Een verstopping. Een keukenafvoer die verstopt is of een verstopte wasbak. Zeker & Mobiel weet als geen ander dat dit soort problemen altijd op ongelegen momenten gebeuren. Pas op het moment dat de keukenafvoer verstopt is, ontdekt u hoe lastig dat is. De oorzaak van een verstopping is vaak achterblijvende vet- en zeepresten die vast blijven zitten in de afvoer. De keukenafvoer raakt dan snel verstopt en het water komt omhoog. Heeft u last van een verstopte afvoer in de keuken? Of een andere verstopping? Bel vanaf nu direct met Zeker & Mobiel. 24 uur per dag kunt u een verstopping melden. Onze deskundige monteurs verhelpen het probleem binnen 24 uur en denken daarbij aan het milieu. Handig!

Zeker & Mobiel voor als uw keukenafvoer verstopt is

Bel Zeker & Mobiel bij een verstopte afvoer in de keuken en binnen 24 uur staan we op de stoep om de verstopping te verhelpen. Vaak doen we dat door de leiding door te spuiten. Helpt dit niet? En is de afvoer van de keuken heel erg verstopt? De monteur beschikt over een servicewagen met speciaal gereedschap voor elke verstopping. Is uw keukenafvoer verstopt? Of heeft u een andere verstopping? Neem contact op met Zeker & Mobiel dan staan we binnen 24 uur bij u op de stoep! 

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

“Een eigen huis brengt flink wat kosten met zich mee. Gelukkig weet ik bij Zeker & Mobiel altijd waar ik aan toe ben.”
Naar mobiele navigatie