Zeker en Mobiel werkt niet samen met gemeentes

24 september 2012

Zeker en Mobiel onderneemt actie na klachten over vermeende samenwerking met gemeentes. Het ontstoppingsbedrijf werkt zelfstandig.

Zeker en Mobiel heeft de laatste maanden enkele klachten opgevangen van huiseigenaren die benaderd zijn door een vertegenwoordiger van Zeker en Mobiel. Deze zou de indruk hebben gewekt dat Zeker en Mobiel samenwerkt met de gemeente, wat niet het geval is. Wij betreuren het zeer dat deze onjuiste indruk is achtergebleven en willen benadrukken dat wij niet samenwerken met de gemeente of een andere overheidsinstelling. Wij zijn een landelijk, zelfstandig en commercieel ontstoppingsbedrijf. Onze klanten zijn voornamelijk huiseigenaren.

Actie ondernomen naar aanleiding van klachten

We hebben de benaderde huiseigenaren gevraagd ons te laten weten wat ervoor zorgde dat zij de indruk kregen dat Zeker en Mobiel zou samenwerken met de gemeente. In onze communicatie naar de klant wordt verteld dat de ontstoppingswerkzaamheden worden verricht op het grondgebied van de eigenaar. Verstoppingen worden verholpen tot aan de gemeentegrens, tot het gemeenteriool. Wij denken dat het gebruik van de woorden “gemeentegrens” en “gemeenteriool” heeft bijgedragen aan de verwarring richting potentiële klanten. Om die reden halen we deze woorden weg uit onze communicatie uitingen. De woorden “gemeentegrens” en “gemeenteriool” worden vervangen door de woorden “erfgrens” en “hoofdgrens”, zodat er geen link meer wordt gelegd met de gemeente. De folders en de website worden hierop aangepast. 
Daarnaast krijgen de vertegenwoordigers van Zeker en Mobiel herkenbare bedrijfskleding met het logo van Zeker en Mobiel, zodat er geen verwarring met gemeentebedrijfskleding ontstaat. Tevens krijgen vertegenwoordigers extra trainingen waarin zij instructies krijgen over hoe te communiceren richting de klant. En tot slot worden er informatiepakketten gestuurd naar gemeentes, zodat zij burgers direct kunnen informeren als deze onverhoopt toch nog naar de gemeente bellen naar aanleiding van een bezoek van het ontstoppingsbedrijf. 

Wij hopen van harte dat deze acties ervoor zorgen dat zulke klachten niet meer ontstaan. We hebben in 15 jaar een goede band opgebouwd met onze klanten en hechten grote waarde aan betrouwbare dienstverlening. Voor vragen of opmerkingen over de diensten of werkwijze van Zeker en Mobiel kunt u mailen naar klantenteam@zekerenmobiel.nl of bellen naar 0572-39 45 28. Wij staan u graag te woord.

Over Zeker en Mobiel

Zeker en Mobiel is een ontstoppingsbedrijf dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar telefonisch (via nummer 0800 - 88 333 88) en via deze website te bereiken is. Als de afvoer verstopt is of er is een verstopping in de wc, de douche of ergens anders, dan is Zeker en Mobiel ter plaatse om het probleem op te lossen. Wij werken met een servicecontract waardoor u als klant met een eenmalige betaling het hele jaar kunt rekenen op hulp bij verstoppingen. Onze deskundige monteurs gebruiken geavanceerde apparatuur, die ervoor zorgen dat leidingen niet worden beschadigd. Bovendien is de manier waarop verstoppingen worden verholpen niet schadelijk voor het milieu.

 

Naar mobiele navigatie