Veer als ontstopper gebruiken?

Als ontstopper een veer gebruiken? Prima!

Een verstopping van een afvoer of het toilet moet meteen worden opgelost. Een verstopping is behalve vervelend ook schadelijk voor uw leidingen. Er zijn talloze middelen waarmee je zelf aan de slag kunt om de verstopping te verhelpen. Denk aan rioolontstoppers, gootsteenontstoppers, vloeibare ontstoppers, een ontstopperveer en soda. Gebruik het liefst als de afvoer verstopt is een trekveer, plopper of soda. Deze zijn milieuvriendelijk en brengen geen schade toe aan de leidingen.

Gebruik als ontstopper een veer en geen vloeibare ontstopper

Heeft u veel vloeibare ontstoppers in uw keukenkastje staan? Gebruik ze liever niet. Vloeibare ontstoppers, zoals gootsteenontstoppers en rioolontstoppers, verhelpen de ontstopping vaak maar tijdelijk en tasten de riolering aan bij verkeerd gebruik. Gebruik liever als de afvoer verstopt is een plopper of een (trekt)veer om de verstopping te verhelpen. Een plopper maakt een vacuüm in de afvoerleiding. De resten komen dan snel los en het water spoelt weer beter weg. Gebruik een plopper als ontstopper, een veer of los soda op in kokend water. Is uw afvoer verstopt? Gebruik een trekveer om de verstopping te verhelpen. Een milieuvriendelijke keuze. 

Helpen ontstoppers als veren en ploppers niet? Bel Zeker & Mobiel

Het nadeel van zelf ontstoppen is dat u de verstopping tijdelijk verhelpt. De deskundige monteurs van Zeker & Mobiel gebruiken daarom als ontstopper een (trek)veer die tot ver in de leidingen gaat en maken gebruik van geavanceerde apparatuur. Eventueel gaan ze met een camera door de leidingen om te zien waar de verstopping zich precies bevindt. Bel Zeker & Mobiel om de verstopping te verhelpen.

“Ze geven niet op bij Zeker & Mobiel. Ze hebben er echt alles aan gedaan om de verstopping te vinden én op te lossen. Super!”
Naar mobiele navigatie