Het grootste landelijke ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf Zeker & Mobiel: snel, zeker en voordelig

Een verstopt toilet. Water dat niet wegloopt. Een verstopt riool. Ongemakken die u zo snel mogelijk wilt verhelpen. Jaarlijks kiezen daarom meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Het grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland voor onder andere rioolontstopping. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in rioolontstopping en andere ontstoppingen en gestationeerd in heel Nederland. Zo bent u er zeker van dat er altijd snel een monteur bij u op de stoep staat. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. 

Onstoppingsbedrijf met eigen servicewagens

De medewerkers van ontstoppingsbedrijf Zeker & Mobiel beschikken over een speciale servicewagen met moderne apparatuur voor het ontstoppen van het riool, de afvoer, het toilet of het doucheputje. Dankzij hogedrukreinigers en inspecties met behulp van camera’s lossen de monteurs de verstopping snel en vakkundig op. We maken daarbij geen gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen, want deze zijn zeer milieuonvriendelijk.

24 uur per dag hulp bij rioolontstopping

Heeft u een verstopping? Bel ontstoppingsbedrijf Zeker & Mobiel, dan staan we binnen 24 uur bij u op de stoep om de verstopping te verhelpen. Wanneer u gebruikmaakt van ons voordelige servicecontract, profiteert u van nog scherpere tarieven. Iedere dag en op elk tijdstip kunt u een verstopping melding. Ook in het weekend en op feestdagen. En het mooie is, onverwachte kosten zijn verleden tijd. Alle kosten vallen binnen het servicecontract.

“Wij hebben een servicecontract en hoeven dus niet af te rekenen wanneer de monteur bij ons geweest is. Geen verrassingen. Een hele prettige bijkomstigheid.”
Naar mobiele navigatie