Ontstoppingsdienst met 24-uursservice

Ontstoppingsdienst en rioolreinigingsservice: snel, zeker en voordelig

Een verstopt toilet. Water dat niet wegloopt. Een verstopt riool. Ongemakken die u zo snel mogelijk wilt verhelpen. Jaarlijks kiezen daarom meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. De grootste particuliere ontstoppingsdienst en rioolservice van Nederland. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in verstoppingen en gestationeerd in heel Nederland. Zo bent u er zeker van dat er altijd snel een monteur van onze rioolreinigingsservice bij u op de stoep staat. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. 

Binnen 24 uur hulp van ontstoppingsdienst Zeker & Mobiel

Persoonlijke service staat bij onze ontstoppingsdienst centraal. Als u problemen heeft met uw afvoer belt u de alarmservice van onze rioolservice. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. De alarmdienst neemt uw gegevens op, brengt de klacht in kaart en geeft dit door aan de afdeling planning. Na uw melding, wordt u door de planner teruggebeld. Hij bepaalt, meestal telefonisch, de ernst en aard van het probleem. In overleg met u maakt hij een definitieve afspraak om de verstopping te verhelpen. Binnen 24 uur staat een monteur van ontstoppingsdienst Zeker & Mobiel op de stoep!

Zeker & Mobiel 24-uurs ontstoppingsdienst/rioolservice

De afvoer verstopt van uw gootsteen, toilet, wasmachine of badkamer? Met ontstoppingsbedrijf en rioolservice Zeker & Mobiel is snelle en voordelige hulp gegarandeerd. Bovendien profiteert u van nog scherpere tarieven wanneer u gebruik maakt van het voordelige servicecontract. U kunt dan 24 uur per dag een beroep op ons doen en staat u nooit voor onverwachte kosten. En het maakt niet uit waar u woont, want rioolservice Zeker & Mobiel biedt service in heel Nederland. Handig toch?

“Help! Een feestje in het verschiet en mijn gootsteen begint kuren te vertonen: verstopt! Doordat Zeker & Mobiel nog diezelfde middag langs kwam, kon mijn verjaardag gewoon doorgaan.”
Naar mobiele navigatie