Verstopte leiding
of riool?

Zeker & Mobiel is dé oplossing

  • Vast laag tarief
  • 24/7 Service
  • Nooit extra kosten
  • Gecertificeerd

Verstoppingen Zeker & Mobiel

Het toilet dat verstopt is. Een verstopte afvoer. Een verstopt riool dat een nare rioollucht veroorzaakt in huis. Elke leiding kan verstopt raken en iedereen heeft het wel een keer meegemaakt. Vaak zijn haren, vuil en andere resten de boosdoeners. Ze blijven kleven aan de binnenkant van de afvoerbuis, waardoor het water niet meer goed doorstroomt. Is uw riool verstopt? Of uw afvoer? En wilt u dat de verstopping snel en vakkundig wordt verholpen? Op de pagina ‘een verstopping melden’ leest u alles over het melden van een verstopping. 24 uur per dag, ook tijdens zon- en feestdagen, kunt u ons bellen. Binnen 24 uur komt een monteur de verstopping verhelpen en bent u van het probleem af. Handig!

Meer dan 25 jaar rioolexpert!

Thalassa 57 | 7 april 2024

Ik ben al van 2009 lid bij hun en het is al jaren goed gegaan en ze werken mee denkend en, schoon.

Vriendelijk, medewerkers die ik heb gehad Heel goed geholpen ze weten waar ze het over hebben.

 werkend en hebben alles schoon achtergelaten

Zeker & Mobiel werkt met geavanceerde apparatuur

Op de pagina ‘Het servicecontract’ leggen wij precies uit hoe we de verstopping verhelpen. Soms is het doorspuiten van de leiding al voldoende, maar bij hardnekkige verstoppingen maken we gebruik van geavanceerde apparatuur. Wij werken op een veilige en milieuvriendelijke wijze en hebben dan ook het felbegeerde ISO-certificaat verkregen. Dit betekent dat wij onze bedrijfsprocessen duidelijk hebben omschreven en ze ook in de praktijk waarmaken. Daarnaast beschikken we ook over het VCA-certificaat. Dit is een bevestiging van de professionele en veilige manier van werken van Zeker & Mobiel. Heeft u een verstopping? Neem het unieke servicecontract, dan staan wij jaar in jaar uit binnen 24 uur paraat om de verstopping te verhelpen. En het maakt niet uit waar u woont, want Zeker & Mobiel is werkzaam in heel Nederland.

 
Rioolonstoppings bedrijf

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

Voordelen van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Betaling per jaar, kwartaal of per maand (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland