Verstopte leiding of riool: Zeker & Mobiel is dé oplossing

Verstoppingen Zeker & Mobiel

Het toilet dat verstopt is. Een verstopte afvoer. Een verstopt riool dat een nare rioollucht veroorzaakt in huis. Elke leiding kan verstopt raken en iedereen heeft het wel een keer meegemaakt. Vaak zijn haren, vuil en andere resten de boosdoeners. Ze blijven kleven aan de binnenkant van de afvoerbuis, waardoor het water niet meer goed doorstroomt. Is uw riool verstopt? Of uw afvoer? En wilt u dat de verstopping snel en vakkundig wordt verholpen? Op de pagina ‘een verstopping melden’ leest u alles over het melden van een verstopping. 24 uur per dag, ook tijdens zon- en feestdagen, kunt u ons bellen. Binnen 24 uur komt een monteur de verstopping verhelpen en bent u van het probleem af. Handig!

Zeker & Mobiel werkt met geavanceerde apparatuur

Op de pagina ‘Het servicecontract’ leggen wij precies uit hoe we de verstopping verhelpen. Soms is het doorspuiten van de leiding al voldoende, maar bij hardnekkige verstoppingen maken we gebruik van geavanceerde apparatuur. Wij werken op een veilige en milieuvriendelijke wijze en hebben dan ook het felbegeerde ISO-certificaat verkregen. Dit betekent dat wij onze bedrijfsprocessen duidelijk hebben omschreven en ze ook in de praktijk waarmaken. Daarnaast beschikken we ook over het VCA-certificaat. Dit is een bevestiging van de professionele en veilige manier van werken van Zeker & Mobiel. Heeft u een verstopping? Neem het unieke servicecontract, dan staan wij jaar in jaar uit binnen 24 uur paraat om de verstopping te verhelpen. En het maakt niet uit waar u woont, want Zeker & Mobiel is werkzaam in heel Nederland.

“Help! Een feestje in het verschiet en mijn gootsteen begint kuren te vertonen: verstopt! Doordat Zeker & Mobiel nog diezelfde middag langs kwam, kon mijn verjaardag gewoon doorgaan.”
Naar mobiele navigatie