Doucheputje verstopt, wat nu?

Bel Zeker & Mobiel

Doucheputje verstopt? Bel Zeker & Mobiel

“Wie heeft het putje niet schoongemaakt? Zo raakt de douche verstopt.” Een veel gehoorde opmerking in menig huishouden. Haar en zeepresten maken het wegspoelen van water soms niet gemakkelijk en zorgen dat het doucheputje verstopt raakt. De hoogste tijd om Zeker & Mobiel te bellen. Wij staan binnen 24 uur op de stoep en zorgen dat we snel uw doucheputje ontstoppen. Is uw douche verstopt? En wilt u het doucheputje ontstoppen binnen 24 uur? Met het servicecontract van Zeker & Mobiel bent u zeker van een snelle en vakkundige service als uw doucheputje verstopt is.

doucheputje verstopt

Zeker & Mobiel voor als uw doucheputje verstopt is

Deskundige monteurs van Zeker & Mobiel komen het doucheputje binnen 24 uur ontstoppen. We ontstoppen op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze de afvoer en alle voorkomende leidingen. Een simpele verstopping ontstoppen we door de leiding uit te spuiten, zodat het water weer makkelijk doorspoelt. Op deze manier hoeft de leiding niet worden opgegraven, kan de monteur vrij snel het doucheputje ontstoppen en is de verstopping verleden tijd. Soms is het doucheputje dusdanig verstopt dat doorspuiten geen optie is. Op zo’n moment gebruikt de monteur van Zeker & Mobiel geavanceerde apparatuur, zoals boor- en freeskoppen, kettingen en snijkoppen om het verstopte doucheputje te lijf te gaan. Doucheputje verstopt? Meld uw verstopping bij Zeker & Mobiel en uw verstopt doucheputje is binnen 24 uur verledentijd!

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

Aanmelden Servicecontract

Aanmelden voor automatische incasso

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Kies abonnement

Kies uw abonnement

Hidden
Hidden
Kies uit onderstaande betaalmogelijkheden*

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

Voordelen van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Betaling per jaar, kwartaal of per maand (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland