Vaatwasser verstopt, wat nu?

Bel Zeker & Mobiel

Vaatwasser verstopt? Bel Zeker & Mobiel

De vaste afvoer van de afwasmachine verstopt. Erg onhandig als u veel afwas heeft. Veel mensen vergeten dat ook de afvoer van de vaatwasser verstopt kan raken. Etensresten en vet zijn vaak de boosdoeners. Deze resten maken het wegspoelen van water soms niet gemakkelijk en zorgen dat de afwasmachine verstopt raakt. De aansluiting zit bovendien vaak netjes afgewerkt achter de keukenkastjes en is daardoor slecht bereikbaar. Zelf de afvoer van de vaatwasser ontstoppen, zonder daarbij uw keuken te beschadigen, is daardoor vrijwel onmogelijk. Is uw afvoer van de afwasmachine verstopt? Meld uw verstopping bij Zeker & Mobiel, onze deskundige monteurs kunnen de afvoer van de vaatwasser ontstoppen binnen 24 uur. We ontstoppen op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze de afvoer en alle voorkomende leidingen.

Vaatwasser verstopt

Zeker & Mobiel voor als uw afvoer van de vaatwasser verstopt is

Verstoppingen die makkelijk te verhelpen zijn, ontstoppen we door de leiding door te veren met een verenmachine. De monteur hoeft de leiding dan niet op te graven en kan de afvoer van de vaatwasser snel en vakkundig ontstoppen. Wat als de afvoer bij de afwasmachine zo erg verstopt is dat doorveren niet meer helpt? Dan gebruikt de medewerker van Zeker & Mobiel andere apparatuur om de verstopte afvoer van de vaatwasser te ontstoppen. Denk hierbij aan boor- en freeskoppen, kettingen en snijkoppen. Wellicht zit de verstopping verderop in uw leidingsysteem. De monteur kan dan een camera gebruiken om te zien waar de verstopping precies zit. Is uw afvoer van de afwasmachine verstopt? 24 uur per dag kunt u een verstopping melden. Snel, vakkundig en voordelig.

Ontstoppingsbedrijf

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

Aanmelden Servicecontract

Aanmelden voor automatische incasso

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Kies abonnement

Kies uw abonnement

Hidden
Hidden
Kies uit onderstaande betaalmogelijkheden*

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland