Wasbak verstopt, wat nu?

Bel Zeker & Mobiel

Wasbak verstopt? Bel Zeker & Mobiel bij een verstopte afvoer van de keuken

Vlak voordat u naar uw werk gaat. U staat uw tanden te poetsen en plots komt het water in de wasbak omhoog! En als het tegenzit met haren, tandpasta- en zeepresten erin. De wasbak verstopt. Een onfrisse situatie die u zo snel mogelijk wilt oplossen. Dan bent u bij Zeker & Mobiel aan het juiste adres. Onze deskundige monteurs verhelpen de verstopte wasbak en ontstoppen op vakkundige en zo schoon mogelijk wijze. Is uw wasbak verstopt? Meld uw verstopping direct bij Zeker & Mobiel.

Wasbak laten ontstoppen

Is uw wasbak verstopt? En wilt u de wasbak laten ontstoppen? Bel Zeker & Mobiel en binnen 24 uur staat een monteur op uw stoep.

Wasbak verstopt

Zeker & Mobiel voor als uw wasbak verstopt is

Zeker & Mobiel hecht veel waarde aan het milieu en werkt dan ook op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze. We werken met mechanische gereedschappen en laten chemische middelen achterwege. De monteur van Zeker & Mobiel verhelpt de verstopte wasbak door de leiding door te spuiten met hogedrukspuiten. Een efficiëntie manier van ontstoppen en geheel milieuvriendelijk. Daarnaast voeren wij, als het nodig is, ook rioolinspectie uit met behulp van een camera. Zo zien we direct waar de verstopping zich bevindt. Komt het vaak voor dat uw wasbak verstopt is? Neem contact op met Zeker & Mobiel. Ieder moment van de dag kunt u een verstopping melden.

Wasbak verstopt

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

Aanmelden Servicecontract

Aanmelden voor automatische incasso

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Kies abonnement

Kies uw abonnement

Hidden
Hidden
Kies uit onderstaande betaalmogelijkheden*

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland