WC verstopt, wat nu?

Bel Zeker & Mobiel

WC verstopt? Bel Zeker & Mobiel

De wc verstopt. Dit komt altijd erg ongelegen. Pas op het moment dat uw toilet het niet meer doet, ontdekt u hoe vreselijk lastig dat is. Toiletpapier en vochtige doekjes koeken aan in de afvoer en maken de doorgang steeds smaller en smaller. Dit maakt het wegspoelen van het water soms niet gemakkelijk en zorgen dat de wc verstopt raakt. Heel vervelend!

WC laten ontstoppen

De deskundige monteurs van Zeker & Mobiel kunnen uw wc ontstoppen en zorgen dat uw toilet niet meer verstopt is. Is uw toilet verstopt? Of raak hij snel verstopt? Meld uw verstopping bij Zeker & Mobiel. We ontstoppen op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze de afvoer en alle voorkomende leidingen.

wc verstopt

Zeker & Mobiel voor als uw wc verstopt is

Een verstopte wc verhelpen we simpelweg door de verstopte leiding door te spuiten met bijvoorbeeld een hogedrukspuit. Op deze manier hoeft de leiding niet worden opgegraven en is de verstopping snel opgelost. Soms is het toilet zo verstopt dat doorspuiten niet helpt en we de wc niet op deze manier kunnen ontstoppen. Geen probleem, want de monteur beschikt over speciaal gereedschap waarmee de verstopping zo verholpen is. Is uw toilet verstopt? 24 uur per dag kunt u een verstopping melden bij ontstoppingsbedrijf Zeker & Mobiel. Handig!

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

Ontstoppingsbedrijf

Aanmelden Servicecontract

Aanmelden voor automatische incasso

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Kies abonnement

Kies uw abonnement

Hidden
Hidden
Kies uit onderstaande betaalmogelijkheden*

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland