Bedrijfsambassadeur van Oxfam Novib

Zeker & Mobiel steunt Oxfam Novib

Zeker & Mobiel steunt Oxfam Novib

Wij weten hoe belangrijk het is om een goede riolering te hebben. Een goede riolering draagt bij aan een beter hygiene en voorkomt ziekte. In veel landen is er nog nauwelijks sprake van enige vorm van riolering. Er wordt gewassen, gebaad en gedronken uit water waar ook het afvalwater instroomt.

 

Zeker & Mobiel werkt graag samen met Ofam Novib aan een wereld zonder armoede, met gelijke kansen voor iedereen door kansarme mensen toegang te geven tot microkrediet. Wij geloven dat als mensen zich ontwikkelen ook zaken als de riolering zich gaan ontwikkelen. We geloven dan ook dat het beter is om mensen te helpen zich te ontwikkelen dan ergens lokaal een rioolleiding aan te leggen.

oxfam-novib-cambodja
oxfam-novib-vietnam

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet waarmee zij de kans krijgen een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Als ambassadeur steunen wij dit alles.

Oxfam Novib werkt graag samen met het bedrijfsleven aan een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen door kansarme mensen toegang te geven tot microkrediet. Bij alles wat Oxfam Novib doet gaan we uit van de kracht van de mensen zelf. Voor je zelf kunnen zorgen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. En het draagt bovendien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land.”

Steun ook Oxfam Novib

Wilt u ook bedrijfsambassadeur van Oxfam Novib worden of op een andere manier uw bijdrage leveren.
Klik hier en steun projecten voor microfinanciering in ontwikkelingslanden!

Wilt u als consument Oxfam Novib steunen dan kan dat natuurlijk ook! Klik hier voor meer informatie!

8

Voordelen van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Betaling per jaar, kwartaal of per maand (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland