Ontstoppingsbedrijf

Het grootste landelijke ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf Zeker & Mobiel: snel, zeker en voordelig

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf ivm met een verstopt toilet, water dat niet wegloopt, een verstopt riool. Ongemakken die u zo snel mogelijk wilt verhelpen. Jaarlijks kiezen daarom meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Het grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland voor onder andere rioolontstopping. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in rioolontstopping en andere ontstoppingen en gestationeerd in heel Nederland. Zo bent u er zeker van dat er altijd snel een monteur bij u op de stoep staat. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

Onstoppingsbedrijf met eigen servicewagens

De medewerkers van ontstoppingsbedrijf Zeker & Mobiel beschikken over een speciale servicewagen met moderne apparatuur voor het ontstoppen van het riool, de afvoer, het toilet of het doucheputje. Dankzij hogedrukreinigers en inspecties met behulp van camera’s lossen de monteurs de verstopping snel en vakkundig op. We maken daarbij geen gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen, want deze zijn zeer milieuonvriendelijk.

Ontstoppingsbedrijf
rioolonstoppings bedrijf

24 uur per dag hulp bij rioolontstopping

Heeft u een verstopping? Bel ontstoppingsbedrijf Zeker & Mobiel, dan staan we binnen 24 uur bij u op de stoep om de verstopping te verhelpen. Wanneer u gebruikmaakt van ons voordelige servicecontract, profiteert u van nog scherpere tarieven. Iedere dag en op elk tijdstip kunt u een verstopping melding. Ook in het weekend en op feestdagen. En het mooie is, onverwachte kosten zijn verleden tijd. Alle kosten vallen binnen het servicecontract.

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland