Over Zeker & Mobiel

Zeker & Mobiel: snel, zeker en voordelig

Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in ontstoppen en gestationeerd in heel Nederland. Zo bent u er zeker van dat er altijd snel een monteur bij u op de stoep staat. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. 


Zeker & Mobiel werkt zonder chemische ontstoppingsmiddelen

De professionals van Zeker & Mobiel zijn uitgerust met een servicewagen die specifiek is toegerust op het ontstoppen van afvoer, toilet of riool. Met deze wagen kunnen direct de meest voorkomende verstoppingsproblemen worden verholpen. En we denken aan het milieu. Zeker & Mobiel maakt geen gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen. 


24 uur per dag hulp van Zeker & Mobiel

De afvoer verstopt van uw gootsteen, toilet, wasmachine of badkamer? Met Zeker & Mobiel is snelle en voordelige hulp gegarandeerd. Bovendien profiteert u van nog scherpere tarieven wanneer u gebruik maakt van ons voordelige servicecontract. U kunt dan 24 uur per dag een beroep op ons doen en staat nooit voor onverwachte kosten. En het maakt niet uit waar u woont, want Zeker & Mobiel biedt service in heel Nederland. Handig toch?

"De monteur van Zeker en Mobiel had al het materiaal bij zich om de onstopping meteen te verhelpen. Super handig!"
Naar mobiele navigatie