Regenpijp verstopt, wat nu?

Regenpijp verstopt? Bel Zeker & Mobiel bij onder andere een verstopte regenpijp

De regenpijp verstopt? Erg onhandig, want een verstopte regenpijp kan erg veel schade aanrichten. Het kan leiden tot overlopen van de dakgoot en zelfs tot vochtschade in huis. Daarom is het noodzakelijk bij een verstopte regenpijp de deskundige monteurs van Zeker & Mobiel in te schakelen. Zij kunnen de regenpijp ontstoppen en verhelpen het probleem op vakkundige en zo schoon mogelijk wijze. Is uw regenpijp verstopt? En wilt u de regenpijp laten ontstoppen? Bel Zeker & Mobiel en binnen 24 uur staat een monteur op uw stoep. 

Zeker & Mobiel voor als de regenpijp verstopt is

De monteur van Zeker & Mobiel ontstopt de verstopte regenpijp door deze door te spuiten. Op deze manier kan de monteur geheel milieuvriendelijk de regenpijp ontstoppen en is uw probleem verholpen. Als dit niet helpt gebruikt de monteur van Zeker & Mobiel speciaal ontstoppingsapparatuur om de verstopte regenpijp te ontstoppen. We maken nooit gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen, want deze zijn zeer schadelijk voor het milieu. Daarnaast zijn deze middelen vaak een tijdelijke oplossing en is de regenpijp snel weer verstopt. Wilt u de regenpijp snel laten ontstoppen? Neem contact op met Zeker & Mobiel. 24 uur per dag kunt u een verstopping melden. Handig!

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

“Een eigen huis brengt flink wat kosten met zich mee. Gelukkig weet ik bij Zeker & Mobiel altijd waar ik aan toe ben.”
Naar mobiele navigatie