Tips over rioolreiniging

Rioolreiniging voor doe-het-zelvers

Een verstopt riool. Daar zit niemand op te wachten. Voorkomen is beter dan genezen. Er zijn talloze manieren en tips om een verstopping van het riool te voorkomen of tot een minimum te beperken. Zeker & Mobiel helpt je een eindje op weg om een verstopping te voorkomen.

Gebruik geen chemische rioolreinigingsmiddelen

Pas op met chemische ontstoppingsmiddelen, zoals rioolreinigers. Naast dat ze bijzonder milieuonvriendelijk zijn, kunnen rioolreinigers bij verkeerd gebruik veel schade toebrengen aan leidingen. Bovendien zijn ze heel gevaarlijk voor kinderen. De rioolreinigingsmiddelen kunnen ernstige verbrandingen van de huid veroorzaken en zijn schadelijk bij het inademen. Wil je zelf aan de slag met rioolreiniging? Dan kunt u de afvoer ontstoppen met soda. Deze manier van rioolreiniging zorgt ervoor dat leidingen worden ontvet en dat ze minder snel dichtslibben. 

Rioolreiniging door Zeker & Mobiel

Is het ontstoppen van het riool niets voor u? En schakelt u liever de hulp van Zeker & Mobiel in? Bel naar onze alarmservice, dan staan we binnen 24 uur op de stoep. Eenvoudige verstoppingen verhelpen we door de leiding door te spuiten met een rioolontstopper. Op deze manier hoeft de leiding niet worden opgegraven, is de monteur vrij snel klaar en uw probleem verholpen. Soms is een leiding dusdanig verstopt dat doorspuiten niet helpt. Op zo’n moment beschikt de monteur van Zeker & Mobiel over geavanceerde apparatuur als boor- en freeskoppen, kettingen, en snijkoppen op de verstopping te lijf te gaan.

“Stampvoetend stond ik naar mijn verstopte doucheputje te kijken. Maar na één telefoontje met Zeker & Mobiel was ik weer helemaal rustig. Ze komen het vanmiddag nog oplossen!
Naar mobiele navigatie