Aanmelden voor een servicecontract

Altijd recht op directe hulp
bij verstopping

24/7 Service

Milieubewust

Gecertificeerd

Het servicecontract: jaar in jaar uit recht op directe hulp bij verstopping

Een verstopte afvoer; een wc die niet doorloopt; een verstopt doucheputje. Een acuut probleem! Wat nu? Het servicecontract van Zeker & Mobiel biedt veel voordelen bij een verstoppingen. Zo heeft u jaar in jaar uit recht op de snelste en beste oplossing bij verstopping. Snel, vakkundig en voordelig! En u heeft geen last van onverwachte extra kosten. Voorrijkosten, arbeidsloon en kosten voor kleinmateriaal vallen binnen het servicecontract. Zo staat u nooit voor verrassingen. U betaalt via de bank, per jaar of kwartaal en dus nooit contant aan de deur. Handig!

Aanbevolen door klanten sinds 2015

Ria de Jager | 27 februari 2022

Na een aantal jaren last te hebben gehad van een verzakte afvoerbuis ( andere loodgieters konden dit niet verhelpen ) heeft zeker en mobiel binnen een paar weken dit probleem opgelost.
Vriendelijk aan de telf. en zeer behulpzame loodgieters.

Sluit nu het voordelige servicecontract af

Heeft u wel eens een verstopping in uw gootsteen, toilet of andere afvoerleidingen? En wilt u de zekerheid dat bij een verstopping binnen 24 uur iemand voor uw deur staat? Sluit dan nu het servicecontract van Zeker & Mobiel af! Uw servicecontract gaat na 30 dagen in.

Heeft u nu een verstopping en wilt u direct geholpen worden? Ook dat kan. Wij berekenen dan éénmalig voorrijkosten die tezamen met het jaarbedrag ineens betaald dienen te worden. Na het eerste jaar vindt de betaling per kwartaal plaats.

Aanmelden Servicecontract

Aanmelden voor automatische incasso

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Kies abonnement

Kies uw abonnement

Hidden
Hidden
Kies uit onderstaande betaalmogelijkheden*

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!