Vaatwasser verstopt, wat nu?

Vaatwasser verstopt? Bel Zeker & Mobiel

De vaste afvoer van de afwasmachine verstopt. Erg onhandig als u veel afwas heeft. Veel mensen vergeten dat ook de afvoer van de vaatwasser verstopt kan raken. Etensresten en vet zijn vaak de boosdoeners. Deze resten maken het wegspoelen van water soms niet gemakkelijk en zorgen dat de afwasmachine verstopt raakt. De aansluiting zit bovendien vaak netjes afgewerkt achter de keukenkastjes en is daardoor slecht bereikbaar. Zelf de afvoer van de vaatwasser ontstoppen, zonder daarbij uw keuken te beschadigen, is daardoor vrijwel onmogelijk. Is uw afvoer van de afwasmachine verstopt? Bel vanaf nu direct met het alarmnummer van 24-uursservice Zeker & Mobiel. Onze deskundige monteur kunnen de afvoer van de vaatwasser ontstoppen binnen 24 uur. We ontstoppen op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze de afvoer en alle voorkomende leidingen.

Zeker & Mobiel voor als uw afvoer van de vaatwasser verstopt is

Verstoppingen die makkelijk te verhelpen zijn, ontstoppen we door de leiding door te veren met een verenmachine. De monteur hoeft de leiding dan niet op te graven en kan de afvoer van de vaatwasser snel en vakkundig ontstoppen. Wat als de afvoer bij de afwasmachine zo erg verstopt is dat doorveren niet meer helpt? Dan gebruikt de medewerker van Zeker & Mobiel andere apparatuur om de verstopte afvoer van de vaatwasser te ontstoppen. Denk hierbij aan boor- en freeskoppen, kettingen en snijkoppen. Wellicht zit de verstopping verderop in uw leidingsysteem. De monteur kan dan een camera gebruiken om te zien waar de verstopping precies zit. Is uw afvoer van de afwasmachine verstopt? 24 uur per dag kunt u een verstopping melden. Snel, vakkundig en voordelig.

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

“Een eigen huis brengt flink wat kosten met zich mee. Gelukkig weet ik bij Zeker & Mobiel altijd waar ik aan toe ben.”
Naar mobiele navigatie