Verstopping melden

Meld je verstopping van
afvoer bij Zeker & Mobiel

24/7 Service

Milieubewust

Gecertificeerd

Verstopping van de afvoer? Bel Zeker & Mobiel

Afvoer verstopt? Een wc die niet meer doorspoelt? Een vieze rioollucht in huis? Bel vanaf nu direct met Zeker & Mobiel voor het ontstoppen van de afvoer. Deskundige monteurs van onze 24-uursservice komen het probleem dan binnen 24 uur grondig aanpakken. 24 uur per dag, ook op zon- en feestdagen, kunt u een verstopping van de afvoer melden. We ontstoppen op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze de afvoer en alle andere voorkomende leidingen. We maken daarbij gebruik van geavanceerde apparatuur en vermijden chemische ontstoppingsmiddelen.

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

Verstopping melden

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Naam*
Bent u al klant?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanbevolen door klanten sinds 2015

Laura Kottelaar | 9 mei 2022

Wij hadden een supervriendelijke medewerker die zich bijzonder heeft ingespannen om de verstopping te verhelpen. Hij heeft heel goed werk geleverd.

Sluit nu het voordelige servicecontract af

Heeft u wel eens een verstopping in uw gootsteen, toilet of andere afvoerleidingen? En wilt u de zekerheid dat bij een verstopping binnen 24 uur iemand voor uw deur staat? Sluit dan nu het servicecontract van Zeker & Mobiel af! Uw servicecontract gaat na 30 dagen in.

Heeft u nu een verstopping en wilt u direct geholpen worden? Ook dat kan. Wij berekenen dan éénmalig voorrijkosten die tezamen met het jaarbedrag ineens betaald dienen te worden. Na het eerste jaar vindt de betaling per kwartaal plaats.

Aanmelden Servicecontract

Aanmelden voor automatische incasso

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Kies abonnement

Kies uw abonnement

Hidden
Hidden
Kies uit onderstaande betaalmogelijkheden*

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!