Beluchting van het riool kapot? Zeker & Mobiel is de oplossing

Vragen en Tips

Zorg voor de juiste beluchting van uw riool

 

Last van een vieze rioollucht in huis? Niets is zo vervelend als onaangename geuren die zich in het huis verspreiden. De vieze lucht geeft aan dat waarschijnlijk het riool verstopt is. De beluchting van een riool heeft vaak een luchtkanaal naar het dak van uw woning.

stankafsluiter

Als dit kanaal niet goed werkt, of als de stankafsluiters zijn opgedroogd, kan de lucht zich verspreiden door het huis. Vervelend en dit moet zo snel mogelijk worden opgelost. De beluchting van uw riool is een serieuze zaak.

Beluchting van het riool kapot? Bel Zeker & Mobiel

Om rioolwater af te voeren, kan een riool niet zonder beluchting. Water heeft lucht nodig om af te voeren en deze lucht wordt onttrokken aan de beluchting van het rioolstelsel. De beluchter van het riool kan verstopt raken, waardoor de vieze lucht zich door een wasbak of wasmachine-aansluiting verspreid. Zeker & Mobiel biedt de oplossing voor de ontluchting van het riool. Is uw riool verstopt? En heeft u snel deskundige hulp nodig? Bel 24-uurservice Zeker & Mobiel en de deskundige monteurs staan binnen 24 uur op de stoep om het probleem op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze te verhelpen.

Riool ontstoppen

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland