Zeker & Mobiel: meer dan een loodgietersbedrijf

Vragen en Tips

Zeker & Mobiel: geen loodgietersbedrijf

 

Zeker & Mobiel heeft een andere deskundigheid met haar specialisme in het ontstoppen van afvoer, toilet en riool dan een loodgietersbedrijf. Een loodgietersbedrijf heeft een zeer brede kennis: van het plaatsen, repareren en vernieuwen tot het onderhouden van ‘watergebruikers’ als wc, centrale verwarming, wasmachine en vaatwasser. U betaalt voor die brede kennis.

Als dit kanaal niet goed werkt, of als de stankafsluiters zijn opgedroogd, kan de lucht zich verspreiden door het huis. Vervelend en dit moet zo snel mogelijk worden opgelost. De beluchting van uw riool is een serieuze zaak.

Meer specialisme dan een loodgietersbedrijf

De erkende professionals van Zeker & mobiel zijn in plaats van een gewoon loodgietersbedrijf juist heel specialistisch opgeleid: ze weten alles over verstoppingen.

Snel en vakkundig

Van een verstopte wc, gootsteen en wasbak tot een verstopt riool of afvoer. Daardoor werken ze snel en voordelig. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in ontstoppen en gestationeerd in heel Nederland. Bovendien profiteert u van nog scherpere tarieven als u gebruikmaakt van het servicecontract. Hiermee voorkomt u lange wachttijden en hoge kosten. 24 uur per dag, ook op zon- en feestdagen, staat Zeker & Mobiel voor u klaar. Voorrijkosten, materiaalkosten en arbeidsloon vallen daarnaast allemaal binnen het voordelige servicecontract. Zo staat u nooit voor verrassingen.

24-uursservice

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland