Defecte stankafsluiter als oorzaak van rioolverstopping

Vragen en Tips

Stankafsluiter van het riool kapot?

Riool verstopt? Niet is zo vervelend als stankoverlast in uw eigen huis. De onaangename geur verspreidt zich door het huis als het waterslot of de stankafsluiter van het riool niet meer werken en bijvoorbeeld zijn opgedroogd. Een stankafsluiter zorgt er namelijk voor dat er geen rioollucht uit het toilet opstijgt. Dit slot is in het toilet geïntegreerd. Meestal lijkt de stankafsluiter van het riool op een zogenaamde zwanenhals, een ‘s’ op zijn kant.

stankafsluiter

Het slot sluit de doorgang van het water af, zodat de lucht in het riool niet ontsnapt. Bij een verstopping of bijvoorbeeld bij ongewone weersomstandigheden wordt de druk in het riool vergroot, waardoor de lucht toch ontsnapt. De rioollucht verspreidt zich dan via het toilet, de wastafel, douche, schrobputje, gootsteen of fonteintje en dat ruik je overal in huis. Erg vervelend!

Zeker & Mobiel als oplossing!

Is het riool verstopt? Zeker & Mobiel is dan de oplossing. 24 uur per dag, ook op zondagen en feestdagen, staan wij voor u klaar. Zodat uw probleem snel is opgelost. Alle werkzaamheden van Zeker & Mobiel vallen binnen het unieke servicecontract. Of u ons nu inschakelt voor een rioolinspectie, verstopte afvoer of een vieze rioollucht in huis, u staat nooit voor onverwachte kosten.

stankafsluiter

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland