Tips over het gebruik van vloeibare ontstopper

Zeker & Mobiel geeft antwoord

Vermijd vloeibare ontstoppers

Een verstopte leiding of afvoer? Vervelend. En het komt altijd ongelegen. Er zijn talloze manier om zelf aan de slag te gaan om een verstopping te voorkomen of tot een minimum te beperken. Maar let op. Niet alle producten zijn geschikt om de verstopping te verhelpen. 

vloeibare-ontstopper

Vloeibare ontstoppers? Gebruik liever soda

Gebruikt u vaak chemische ontstoppingsmiddelen, zoals vloeibare ontstoppers of afvoerontstoppers, om de verstopping te verhelpen? Pas op. Deze producten zijn bijzonder milieuonvriendelijk. Vloeibare ontstoppers en afvoerontstoppers kunnen bij verkeerd gebruik veel schade toebrengen aan leidingen en verhelpen het probleem maar tijdelijk. De middelen kunnen ernstige verbrandingen van de huid veroorzaken en zijn schadelijk bij het inademen. Wat u wel kunt doen is de afvoer ontstoppen met soda. Soda ontvet de leidingen en zorgt ervoor dat ze minder snel verstopt raken. Bovendien is het een zeer milieuvriendelijk middel! 

Rioolreiniging door Zeker & Mobiel

Is het ontstoppen van het riool niets voor u? En schakelt u liever de hulp van Zeker & Mobiel in? Bel naar onze alarmservice, dan staan we binnen 24 uur op de stoep. Eenvoudige verstoppingen verhelpen we door de leiding door te spuiten met een rioolontstopper. Op deze manier hoeft de leiding niet worden opgegraven, is de monteur vrij snel klaar en uw probleem verholpen. Soms is een leiding dusdanig verstopt dat doorspuiten niet helpt. Op zo’n moment beschikt de monteur van Zeker & Mobiel over geavanceerde apparatuur als boor- en freeskoppen, kettingen, en snijkoppen op de verstopping te lijf te gaan.

Riool Reiniging

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland