Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn

Zeker & Mobiel

Ontstoppingsbedrijf in Apeldoorn: snel, zeker en voordelig

 

Een verstopte afvoer? Kapotte leiding? Of een wc die niet meer doorspoelt? Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uurservice van Zeker & Mobiel. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in ontstoppen en gestationeerd in heel Nederland. Ons ontstoppingsbedrijf is dus ook werkzaam in Apeldoorn.

ontstoppingsbedrijf-apeldoorn

Woont u in Apeldoorn? Dan bent u er zeker van dat er altijd snel een monteur bij u op de stoep staat. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. 

Onstoppingsbedrijf in Apeldoorn met eigen servicewagens

De professionals van ontstoppingsbedrijf Zeker & Mobiel zijn uitgerust met servicewagens die specifiek zijn toegerust voor afvoerontstopping, rioolontstopping of voor het ontstoppen van het toilet in onder andere Apeldoorn. Met deze auto’s kunnen direct de meest voorkomende problemen worden verholpen en is de monteur van ons ontstoppingsbedrijf snel ter plaatse in Apeldoorn. Omdat we werkzaam zijn in heel Nederland kan iedereen gebruikmaken van onze service. Of u nu in Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven of Groningen woont, overal staan we paraat om snel en deskundig te ontstoppen.

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Betaling per jaar, kwartaal of per maand (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland