Riool ontstoppen Almere

Zeker & Mobiel

Het ontstoppingsbedrijf voor het riool ontstoppen in Almere

 

Water. We kunnen niet zonder. We gebruiken het voor heel veel verschillende dingen. Om te wassen, drinken, het toilet door te spoelen of om de afwas te doen. De riolering zorgt ervoor dat het oppervlaktewater niet vervuild. Een verstopte riolering is erg vervelend en veroorzaakt dan ook vaak een onaangename geur in huis. Heeft u last van een verstopt riool en wilt u het laten ontstoppen door een professioneel bedrijf uit Almere?

Riool ontstoppen Almere

Dan is ontstoppingsbedrijf Zeker & Mobiel de oplossing. Wij bieden hulp bij verstoppingen in het hele land en werken dus ook in Almere. Na een melding staan we binnen 24 uur op de stoep om het riool te ontstoppen in onder andere Almere. 

Riool ontstoppen in Almere? Neem het servicecontract

De medewerkers van Zeker & Mobiel zijn gestationeerd in elke regio en zijn dus snel ter plaatse. U betaalt nooit voorrijkosten, want deze kosten vallen allemaal binnen het unieke servicecontract. Hiermee heeft u jaar in jaar uit recht op directe hulp bij verstoppingsproblemen tegen een scherp jaartarief. Geen overbodige luxe! Bel ons dan komen we binnen 24 uur het riool ontstoppen in Almere.

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland