Riool ontstoppen Rotterdam

Zeker & Mobiel

Snel en vakkundig het riool ontstoppen in Rotterdam

 

Het riool is een stelsel van buizen dat onder de grond loopt. Het riool zorgt ervoor dat afvalwater en regenwater wordt afgevoerd naar rioolwaterzuiveringsinstallaties. Een verstopt riool veroorzaakt vaak een onaangename rioollucht in huis. Herkent u dit? En wilt u het riool laten ontstoppen door een ontstoppingsbedrijf uit Rotterdam?

Riool ontstoppen Rotterdam

Ontstoppingsbedrijf Zeker & Mobiel biedt de oplossing. Onze vakmensen zijn gestationeerd in heel Nederland. Dat betekent dat onze monteur snel ter plaatse is om het riool te ontstoppen in Rotterdam. 

Uniek servicecontract voor het riool ontstoppen in Rotterdam

Zeker & Mobiel biedt een uniek servicecontract. Handig en voordelig. Zo weet u zeker dat bij een acute verstopping binnen 24 uur een monteur op de stoep staat om het riool te ontstoppen in onder andere Rotterdam. Daarnaast zijn onvoorziene kosten verleden tijd. Schakelt u ons in om het riool te ontstoppen in Rotterdam? Dan vallen de voorrijkosten, materiaalkosten en arbeidsloon allemaal binnen het contract. Zo staat u nooit voor verrassingen en komen we binnen 24 uur het riool ontstoppen in Rotterdam.

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Betaling per jaar, kwartaal of per maand (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland