Verstopping Amsterdam

Zeker & Mobiel voor verstoppingen in Amsterdam

Verstopping in Amsterdam? Geen probleem!

 

Een verstopping van de afvoer of het toilet komt altijd ongelegen. Heeft u een verstopping en woont u in Amsterdam? Zeker & Mobiel is dan de oplossing. 24 uur per dag, ook op zon- en feestdagen staan onze deskundige monteur paraat om snel en vakkundig te ontstoppen. Zeker & Mobiel is het grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland en onder andere werkzaam in Amsterdam.

wc verstopt

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in ontstoppen en gestationeerd in heel Nederland. Een verstopping? Neem contact op met Zeker & Mobiel en binnen 24 uur staat de monteur van Zeker & Mobiel uw riool te ontstoppen in Amsterdam.

Uniek servicecontract voor verstopping in Amsterdam

En het mooie is: Zeker & Mobiel biedt een uniek servicecontract. Zo bent u er zeker van dat de vakkundige medewerkers van Zeker & Mobiel bij een acute verstopping in Amsterdam binnen 24 uur bij u op de stoep staan om het probleem op te lossen. En onvoorziene kosten zijn verleden tijd. Voorrijkosten, materiaalkosten en arbeidsloon vallen allemaal binnen het contract. Zo staat u nooit voor verrassingen.

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Betaling per jaar, kwartaal of per maand (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland