Wasbak verstopt, wat nu?

Wasbak verstopt? Bel Zeker & Mobiel bij een verstopte afvoer van de keuken

Vlak voordat u naar uw werk gaat. U staat uw tanden te poetsen en plots komt het water in de wasbak omhoog! En als het tegenzit met haren, tandpasta- en zeepresten erin. De wasbak verstopt. Een onfrisse situatie die u zo snel mogelijk wilt oplossen. Dan bent u bij Zeker & Mobiel aan het juiste adres. Onze deskundige monteurs verhelpen de verstopte wasbak en ontstoppen op vakkundige en zo schoon mogelijk wijze. Is uw wasbak verstopt? Bel Zeker & Mobiel

Zeker & Mobiel voor als uw wasbak verstopt is

Zeker & Mobiel hecht veel waarde aan het milieu en werkt dan ook op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze. We werken met mechanische gereedschappen en laten chemische middelen achterwege. De monteur van Zeker & Mobiel verhelpt de verstopte wasbak door de leiding door te spuiten met hogedrukspuiten. Een efficiëntie manier van ontstoppen en geheel milieuvriendelijk. Daarnaast voeren wij, als het nodig is, ook rioolinspectie uit met behulp van een camera. Zo zien we direct waar de verstopping zich bevindt. Komt het vaak voor dat uw wasbak verstopt is? Neem contact op met Zeker & Mobiel. Ieder moment van de dag kunt u een verstopping melden.

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

“Een eigen huis brengt flink wat kosten met zich mee. Gelukkig weet ik bij Zeker & Mobiel altijd waar ik aan toe ben.”
Naar mobiele navigatie