Afvoer ontstoppen? Bel Zeker & Mobiel

Afvoer ontstoppen? Laat uw afvoer ontstoppen door Zeker & Mobiel

De eerste reactie bij een verstopte afvoer is vaak: dat los ik zelf wel even op. Meestal is de oplossing dan van tijdelijke aard. Bel vanaf nu direct met Zeker & Mobiel als uw afvoer verstopt is. De deskundige monteurs van Zeker & Mobiel verhelpen het probleem binnen 24 uur en kunnen de afvoer op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze ontstoppen. 

Zeker & Mobiel voor als uw afvoer verstopt is

Is uw afvoer vaak verstopt? Bel Zeker & Mobiel. Binnen 24 uur staan we op de stoep om de afvoer vakkundig en snel te ontstoppen. Wij ontstoppen de verstopte afvoer, leidingen en riolering tot aan het gemeentelijk riool. Vanaf de gemeentegrens is het riool niet meer uw verantwoordelijkheid. Onze deskundige medewerkers kunnen binnendoor of via een putje in de tuin uw leidingen schoonmaken. Soms maken ze daarbij gebruik van camera’s om te zien waar de verstopping zich precies bevindt. Bevindt die zich in het gemeentelijk riool, dan zal Zeker & Mobiel u doorverwijzen naar de gemeente. Zeker & Mobiel is een particulier ontstoppingsbedrijf en werkt geheel zelfstandig. 

Laat de verstopte afvoer ontstoppen door Zeker & Mobiel

Verstopte afvoer? Met Zeker & Mobiel is snelle en voordelige hulp gegarandeerd. Bovendien profiteert u van ons scherpe tarief wanneer u gebruik maakt van ons voordelige servicecontract. U kunt dan 24 uur per dag een verstopping melden. En het maakt niet uit waar u woont. Woont u in Groningen? Of in het zuiden van Zeeland? Geen probleem, Zeker & Mobiel werkt in heel Nederland.

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

“Een eigen huis brengt flink wat kosten met zich mee. Gelukkig weet ik bij Zeker & Mobiel altijd waar ik aan toe ben.”
Naar mobiele navigatie