Doucheputje verstopt, wat nu?

Doucheputje verstopt? Bel Zeker & Mobiel

“Wie heeft het putje niet schoongemaakt? Zo raakt de douche verstopt.” Een veel gehoorde opmerking in menig huishouden. Haar en zeepresten maken het wegspoelen van water soms niet gemakkelijk en zorgen dat het doucheputje verstopt raakt. De hoogste tijd om Zeker & Mobiel te bellen. Wij staan binnen 24 uur op de stoep en zorgen dat we snel uw doucheputje ontstoppen. Is uw douche verstopt? En wilt u het doucheputje ontstoppen binnen 24 uur? Met het servicecontract van Zeker & Mobiel bent u zeker van een snelle en vakkundige service als uw doucheputje verstopt is. 

Zeker & Mobiel voor als uw doucheputje verstopt is

Deskundige monteurs van Zeker & Mobiel komen het doucheputje binnen 24 uur ontstoppen. We ontstoppen op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze de afvoer en alle voorkomende leidingen. Een simpele verstopping ontstoppen we door de leiding uit te spuiten, zodat het water weer makkelijk doorspoelt. Op deze manier hoeft de leiding niet worden opgegraven, kan de monteur vrij snel het doucheputje ontstoppen en is de verstopping verleden tijd. Soms is het doucheputje dusdanig verstopt dat doorspuiten geen optie is. Op zo’n moment gebruikt de monteur van Zeker & Mobiel geavanceerde apparatuur, zoals boor- en freeskoppen, kettingen en snijkoppen om het verstopte doucheputje te lijf te gaan. Doucheputje verstopt? Voortaan belt u bij een verstopt doucheputje ontstoppingsbedrijf Zeker & Mobiel.

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

“Stampvoetend stond ik naar mijn verstopte doucheputje te kijken. Maar na één telefoontje met Zeker & Mobiel was ik weer helemaal rustig. Ze komen het vanmiddag nog oplossen!
Naar mobiele navigatie