Aanmelden voor een servicecontract

Het servicecontract: jaar in jaar uit recht op directe hulp bij verstopping

Een verstopte afvoer; een wc die niet doorloopt; een verstopt doucheputje. Een acuut probleem! Wat nu? Het servicecontract van Zeker & Mobiel biedt veel voordelen bij een verstoppingen. Zo heeft u jaar in jaar uit recht op de snelste en beste oplossing bij verstopping. Snel, vakkundig en voordelig! En u heeft geen last van onverwachte extra kosten. Voorrijkosten, kleinmateriaalkosten en arbeidsloon vallen allemaal binnen het servicecontract. Zo staat u nooit voor verrassingen. U betaalt via de bank, per jaar of kwartaal en dus nooit contant aan de deur. Handig!

Sluit nu het voordelige servicecontract af

Heeft u wel eens een verstopping in uw gootsteen, toilet of andere afvoerleidingen? En wilt u de zekerheid dat bij een verstopping binnen 24 uur iemand voor uw deur staat? Sluit dan nu het servicecontract van Zeker & Mobiel af! Uw servicecontract gaat na 30 dagen in.

Heeft u nu een verstopping en wilt u direct geholpen worden? Ook dat kan. Wij berekenen dan éénmalig voorrijkosten die tezamen met het jaarbedrag ineens betaald dienen te worden. Na het eerste jaar vindt de betaling per kwartaal plaats.

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden
Automatische incasso instellen - klik op uw bank:


Naar mobiele navigatie