Aanmelden voor een contract

Het servicecontract: jaar in jaar uit recht op directe hulp bij verstopping

Een verstopte afvoer. Een wc die niet doorloopt. Een verstopt doucheputje. Een acuut probleem. Wat nu? Het servicecontract van Zeker & Mobiel biedt veel voordelen bij verstoppingen. Zo heeft u jaar in jaar uit recht op de snelste en beste oplossing bij verstopping. Snel, vakkundig en voordelig! En u heeft geen last van onverwachte extra kosten. Voorrijkosten, kleinmateriaalkosten en arbeidsloon vallen allemaal binnen het servicecontract. Zo staat u nooit voor verrassingen. U betaalt via de bank, per jaar of kwartaal en dus nooit contant aan de deur. Handig.

Sluit nu het voordelige servicecontract af

Heeft u wel eens een verstopping in uw gootsteen, toilet of andere afvoerleidngen? En wilt u de zekerheid dat bij een verstopping binnen 24 uur iemand voor uw deur staat? Sluit dan nu het servicecontract van Zeker & Mobiel af. Lees hier alles over het afsluiten van het servicecontract.

Download het servicecontract hieronder, typ u gegevens in, print het formulier en zet uw handtekening. Daarna kunt u het opsturen maar u kunt het natuurlijk ook inscannen en hieronder weer uploaden.

Upload hier servicecontract
Naar mobiele navigatie