WC vertopt, wat nu?

Wc verstopt? Bel Zeker & Mobiel

De wc verstopt. Dit komt altijd erg ongelegen. Pas op het moment dat uw toilet het niet meer doet, ontdekt u hoe vreselijk lastig dat is. Toiletpapier en vochtige doekjes koeken aan in de afvoer en maken de doorgang steeds smaller en smaller. Dit maakt het wegspoelen van het water soms niet gemakkelijk en zorgen dat de wc verstopt raakt. Heel vervelend! De deskundige monteurs van Zeker & Mobiel kunnen uw wc ontstoppen en zorgen dat uw toilet niet meer verstopt is. Is uw toilet verstopt? Of raak hij snel verstopt? Neem direct contact op met Zeker & Mobiel. We ontstoppen op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze de afvoer en alle voorkomende leidingen. 

Zeker & Mobiel voor als uw wc verstopt is

Een verstopte wc verhelpen we simpelweg door de verstopte leiding door te spuiten met bijvoorbeeld een hogedrukspuit. Op deze manier hoeft de leiding niet worden opgegraven en is de verstopping snel opgelost. Soms is het toilet zo verstopt dat doorspuiten niet helpt en we de wc niet op deze manier kunnen ontstoppen. Geen probleem, want de monteur beschikt over speciaal gereedschap waarmee de verstopping zo verholpen is. Is uw toilet verstopt? 24 uur per dag kunt u een verstopping melden bij ontstoppingsbedrijf Zeker & Mobiel. Handig!

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

“Een eigen huis brengt flink wat kosten met zich mee. Gelukkig weet ik bij Zeker & Mobiel altijd waar ik aan toe ben.”
Naar mobiele navigatie