Gootsteen verstopt, wat nu?

Gootsteen verstopt? Bel Zeker & Mobiel

Een verstopte gootsteen. Erg onhandig en u wilt natuurlijk zo snel mogelijk de gootsteen ontstoppen. De gootsteen in de keuken of badkamer heeft het doorgaans zwaar te verduren. Zeep en vetresten nestelen zich aan de binnenkant van de afvoerleiding, waardoor de gootsteen verstopt kan raken. Dit kunt u voorkomen door uw gootsteen regelmatig door te spoelen met keukensoda. Toch kunt u het niet helemaal voorkomen dat de afvoer verstopt raakt. In dat geval biedt Zeker en Mobiel de helpende hand. Met de juiste apparatuur en kennis kunnen wij uw gootsteen ontstoppen en hebben wij uw afvoer binnen no time weer vrij van zeep- en vetresten. 

Zeker & Mobiel voor als uw gootsteen verstopt is

Eenvoudige verstoppingen, zoals een verstopte gootsteen, worden verholpen door de leiding door te spuiten. Op deze manier hoeft de leiding niet worden opgegraven, kan de monteur vrij snel de gootsteen ontstoppen en is uw probleem verholpen. Soms is de leiding dusdanig verstopt dat doorspuiten niet helpt. Op zo’n moment beschikt de monteur van Zeker & Mobiel over geavanceerde apparatuur als boor- en freeskoppen, kettingen, snijkoppen om de verstopping te lijf te gaan. Bovendien profiteert u van nog scherpere tarieven wanneer u gebruik maakt van ons voordelige servicecontract. U kunt dan 24 uur per dag een verstopping melden en staat u nooit voor onverwachte kosten. Handig!

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

“Een eigen huis brengt flink wat kosten met zich mee. Gelukkig weet ik bij Zeker & Mobiel altijd waar ik aan toe ben.”
Naar mobiele navigatie