Afvoer ontstoppen

Bel Zeker & Mobiel

Afvoer ontstoppen? Laat uw afvoer ontstoppen door Zeker & Mobiel

De eerste reactie bij een verstopte afvoer is vaak: dat los ik zelf wel even op. Meestal is de oplossing dan van tijdelijke aard. Bel vanaf nu direct met Zeker & Mobiel als uw afvoer verstopt is. De deskundige monteurs van Zeker & Mobiel verhelpen het probleem binnen 24 uur en kunnen de afvoer op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze ontstoppen.

Afvoer ontstoppen

Zeker & Mobiel voor als uw afvoer verstopt is

Is uw afvoer vaak verstopt? Bel Zeker & Mobiel. Binnen 24 uur staan we op de stoep om de afvoer vakkundig en snel te ontstoppen. Wij ontstoppen de verstopte afvoer, leidingen en riolering tot aan het gemeentelijk riool. Vanaf de gemeentegrens is het riool niet meer uw verantwoordelijkheid. Onze deskundige medewerkers kunnen binnendoor of via een putje in de tuin uw leidingen schoonmaken. Soms maken ze daarbij gebruik van camera’s om te zien waar de verstopping zich precies bevindt. Bevindt die zich in het gemeentelijk riool, dan zal Zeker & Mobiel u doorverwijzen naar de gemeente. Zeker & Mobiel is een particulier ontstoppingsbedrijf en werkt geheel zelfstandig.

Laat de verstopte afvoer ontstoppen door Zeker & Mobiel

Verstopte afvoer? Met Zeker & Mobiel is snelle en voordelige hulp gegarandeerd. Bovendien profiteert u van ons scherpe tarief wanneer u gebruik maakt van ons voordelige servicecontract. U kunt dan 24 uur per dag een verstopping melden. En het maakt niet uit waar u woont. Woont u in Groningen? Of in het zuiden van Zeeland? Geen probleem, Zeker & Mobiel werkt in heel Nederland.

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

keukenafvoer verstopt

Aanmelden Servicecontract

Aanmelden voor automatische incasso

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3 - Kies abonnement

Kies uw abonnement

Hidden
Hidden
Kies uit onderstaande betaalmogelijkheden*

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland