Riool ontstoppen? Bel Zeker & Mobiel

Riool verstopt? Laat uw riool ontstoppen door Zeker & Mobiel

De riolering is verstopt. Niets is zo vervelend als onaangename geuren in huis. Stankoverlast kan het gevolg zijn van een riolering die verstopt is. De hinderlijke rioollucht komt u huis binnen als het waterslot of de stankafsluiters hun werk niet goed doen of opgedroogd zijn. De geur verspreidt zich via het toilet, de wastafel, douche, schrobputje, gootsteen of fonteintje. Ook de afvoerleiding van de vaatwasser of wasmachine wordt vaak vergeten als boosdoener. Riool verstopt en wilt u deze snel ontstoppen? De deskundige monteurs van Zeker & Mobiel verhelpen het probleem en kunnen op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze het riool ontstoppen. 


Zeker & Mobiel voor als uw riool verstopt is

Neem contact op met Zeker & Mobiel bij een verstopt riool en binnen 24 uur staan we op de stoep om het riool te ontstoppen. De leidingen en het riool ontstoppen we tot aan het hoofdriool of tot uw erfgrens. Dit hangt af van hoe het in uw gemeente is geregeld waar uw verantwoordelijkheid stopt en die van uw gemeente begint. Vaak ontstoppen onze deskundige medewerkers het riool door via een putje in de tuin uw leidingen schoon te maken. Bevindt de verstopping zich in het gemeentelijk riool, dan zal Zeker & Mobiel u doorverwijzen naar de gemeente. 


Laat het riool ontstoppen door Zeker & Mobiel

Riolering verstopt? Of de afvoer van uw gootsteen, toilet, wasmachine of badkamer? Met Zeker & Mobiel is snelle en voordelige hulp gegarandeerd. Bovendien profiteert u van een scherp tarief wanneer u gebruik maakt van ons voordelige servicecontract. U kunt dan 24 uur per dag een verstopping melden en ons het riool laten ontstoppen.

Verstopping van de afvoer melden? Vul het formulier in

Een verstopping van de afvoer en de deskundige hulp van Zeker & Mobiel nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in. De afdeling planning neemt dan contact met u op. De planner spreekt dan een tijdstip met u af, waarop u de monteur kunt verwachten.

“Een eigen huis brengt flink wat kosten met zich mee. Gelukkig weet ik bij Zeker & Mobiel altijd waar ik aan toe ben.”
Naar mobiele navigatie