Rioolinspectie? Bel Zeker & Mobiel

Wat is een rioolinspectie of camera-inspectie?

Last van een verstopt riool? Alle mogelijkheden al geprobeerd? En u heeft geen idee waar de verstopping zit of hoe u de verstopping kunt verhelpen? Dan biedt een rioolinspectie/camera-inspectie van Zeker & Mobiel de oplossing. Een rioolinspectie met camera is een manier om een verstopt riool van binnen te bekijken en de oorzaak van een verstopping op te zoeken. De camera-inspectie geeft inzicht in de staat van het rioolstelsel. Met behulp van een zender en een ontvanger die gekoppeld zijn aan de camera vinden we snel de exacte plaats van de verstopping. Waarom is het riool steeds verstopt? Waar is het riool verstopt? En hoe lossen we de verstopping op? Zeker & Mobiel geeft middels een rioolinspectie antwoord op al deze vragen. En zodra de verstopping is gevonden, gaan we aan de slag met ontstoppen. 

Uniek servicecontract inclusief rioolinspectie

Met Zeker & Mobiel is snelle en voordelige hulp gegarandeerd. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in ontstoppen en beschikken over servicewagens die speciaal zijn ingericht om verstoppingsproblemen te voorkomen en te bestrijden. Op professionele en vakkundige wijze maken zij de leiding vrij van verstopping en is uw probleem verholpen. Neem nu het voordelige servicecontract, dan staan wij op elk moment van de dag paraat om u te helpen. Ook de kosten van een rioolinspectie vallen binnen dit contract. Kies voor zekerheid en kies voor de snelle service van ontstoppingsbedrijf Zeker & Mobiel.

“Al weken een naar, vies geurtje in de badkamer. Een telefoontje naar Zeker & Mobiel, een bezoekje van een monteur en het probleem was verholpen. De volgende keer bel ik meteen!”
Naar mobiele navigatie