Rioolinspectie? Bel Zeker & Mobiel

Zeker & Mobiel geeft antwoord

Wat is een rioolinspectie of camera-inspectie?

Last van een verstopt riool? Alle mogelijkheden al geprobeerd? En u heeft geen idee waar de verstopping zit of hoe u de verstopping kunt verhelpen? Dan biedt een rioolinspectie/camera-inspectie van Zeker & Mobiel de oplossing. Een rioolinspectie met camera is een manier om een verstopt riool van binnen te bekijken en de oorzaak van een verstopping op te zoeken. De camera-inspectie geeft inzicht in de staat van het rioolstelsel.

Verstoppingen

Met behulp van een zender en een ontvanger die gekoppeld zijn aan de camera vinden we snel de exacte plaats van de verstopping. Waarom is het riool steeds verstopt? Waar is het riool verstopt? En hoe lossen we de verstopping op? Zeker & Mobiel geeft middels een rioolinspectie antwoord op al deze vragen. En zodra de verstopping is gevonden, gaan we aan de slag met ontstoppen.

Uniek servicecontract inclusief rioolinspectie

Met Zeker & Mobiel is snelle en voordelige hulp gegarandeerd. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in ontstoppen en beschikken over servicewagens die speciaal zijn ingericht om verstoppingsproblemen te voorkomen en te bestrijden. Op professionele en vakkundige wijze maken zij de leiding vrij van verstopping en is uw probleem verholpen. Neem nu het voordelige servicecontract, dan staan wij op elk moment van de dag paraat om u te helpen. Ook de kosten van een rioolinspectie vallen binnen dit contract. Kies voor zekerheid en kies voor de snelle service van ontstoppingsbedrijf Zeker & Mobiel.

Vaatwasser-verstopt

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland