Rioollucht in huis

Last van rioollucht in huis?

Heeft u last van een vieze rioollucht in huis? Niets is zo vervelend als onaangename geuren in huis. Grote kans dat de riolering verstopt is. Rioollucht in huis heeft vaak te maken met een breuk in de leiding of een defect riool. Bij een verstopping in het riool kan deze geur zich ook in het huis verspreiden. De hinderlijke geur komt uw huis binnen als het waterslot of de stankafsluiters hun werk niet goed doen of opgedroogd zijn. De rioollucht verspreidt zich dan via het toilet, de wastafel, douche, schrobputje, gootsteen of fonteintje. De afvoerleiding van de vaatwasser of de wasmachine wordt vaak vergeten als boosdoener. Is uw riool verstopt en zoekt u snel een oplossing voor de rioollucht in huis? Bel Zeker & Mobiel en de deskundige monteurs verhelpen het probleem en ontstoppen het riool op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze.

Zeker & Mobiel als oplossing tegen rioollucht in huis

Een verstopping komt altijd ongelegen en moet meteen worden opgelost. Zeker & Mobiel is de oplossing. 24 uur per dag, en ook op zon- en feestdagen, staan de deskundige monteurs van Zeker & Mobiel paraat om snel en vakkundig te ontstoppen. En het mooie is. Zeker & Mobiel biedt een uniek servicecontract. Zo weet u zeker dat de vakkundige monteurs van Zeker & Mobiel bij een acute verstopping binnen 24 uur op de stoep staan om het probleem op te lossen. Handig!

“Al weken een naar, vies geurtje in de badkamer. Een telefoontje naar Zeker & Mobiel, een bezoekje van een monteur en het probleem was verholpen. De volgende keer bel ik meteen!”
Naar mobiele navigatie