Rioollucht in huis

Vragen en Tips

Last van rioollucht in huis?

Heeft u last van een vieze rioollucht in huis? Niets is zo vervelend als onaangename geuren in huis. Grote kans dat de riolering verstopt is. Rioollucht in huis heeft vaak te maken met een breuk in de leiding of een defect riool. Bij een verstopping in het riool kan deze geur zich ook in het huis verspreiden. De hinderlijke geur komt uw huis binnen als het waterslot of de stankafsluiters hun werk niet goed doen of opgedroogd zijn.

Riool lucht in huis

De rioollucht verspreidt zich dan via het toilet, de wastafel, douche, schrobputje, gootsteen of fonteintje. De afvoerleiding van de vaatwasser of de wasmachine wordt vaak vergeten als boosdoener. Is uw riool verstopt en zoekt u snel een oplossing voor de rioollucht in huis? Bel Zeker & Mobiel en de deskundige monteurs verhelpen het probleem en ontstoppen het riool op vakkundige en zo schoon mogelijke wijze.

Zeker & Mobiel als oplossing tegen rioollucht in huis

Een verstopping komt altijd ongelegen en moet meteen worden opgelost. Zeker & Mobiel is de oplossing. 24 uur per dag, en ook op zon- en feestdagen, staan de deskundige monteurs van Zeker & Mobiel paraat om snel en vakkundig te ontstoppen. En het mooie is. Zeker & Mobiel biedt een uniek servicecontract. Zo weet u zeker dat de vakkundige monteurs van Zeker & Mobiel bij een acute verstopping binnen 24 uur op de stoep staan om het probleem op te lossen. Handig!

Vaatwasser-verstopt

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland