Kosten voor het riool ontstoppen

Een all-in prijs voor alle kosten

Alle kosten voor het riool ontstoppen vallen binnen het servicecontract

Zeker & Mobiel is graag zo helder en transparant mogelijk. Ook over onze kosten. Alle kosten voor het riool ontstoppen door Zeker & Mobiel vallen binnen het servicecontract dat u heeft afgesloten. Met het servicecontract van Zeker & Mobiel heeft u een jaar lang recht op direct hulp bij verstopping. Dit is dus inclusief de kosten die komen kijken bij het riool ontstoppen. En dat tegen het scherpe jaartarief! Bovendien zijn onvoorziene kosten voor het riool ontstoppen verleden tijd. Voorrijkosten, arbeidsloon en kosten voor kleinmateriaal vallen binnen het servicecontract. Zo heb je de beste vakspecialist voor je project voor het scherpste tarief!

Geen onverwachte kosten voor het riool ontstoppen

U heeft een verstopping en bent niet in het bezit van het servicecontract van Zeker & Mobiel? U belt dan gewoon ons servicenummer en één van onze monteurs komt de verstopping verhelpen. Wij brengen dan als kosten voor het riool ontstoppen eenmalig € 37,50 voorrijkosten in rekening plus het servicecontract voor één jaar. Dat is nog steeds erg goedkoop riool ontstoppen! Geen kosten riool ontstoppen per meter of zelf riool ontstoppen met tuinslang of spiraal.

U bent direct geholpen en maakt de rest van het jaar gebruik van alle service die hoort bij het uitgebreide contract. Het servicecontract van Zeker & Mobiel wordt automatisch verlengd, waardoor u jaar in jaar uit recht heeft op de snelle en vakkundige service van Zeker & Mobiel. Wilt u meer weten over de kosten voor het riool ontstoppen of over het servicecontract? Neem dan contact met ons op.

Ontstoppingsbedrijf

Waarom kiezen voor Zeker & Mobiel

Altijd in de buurt

Met meer dan 65 medewerkers verspreid over het hele land zijn wij altijd in de buurt en snel ter plaatse.

24/7 Service

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen in het jaar bereikbaar. Als u lid bent van Zeker & Mobiel kunt u ons dus dag en nacht bellen!

Gecertificeerd personeel

Al onze storingsmonteurs zijn specialisten. Ze hebben de nodige papieren en zijn bovendien gecertificeerd om bij u thuis aan de slag te gaan!

8

Zekerheden van
Zeker & Mobiel

Binnen 24 uur een monteur op de stoep

Service: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Ook bereikbaar op zon- en feestdagen

Géén voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen kosten voor kleinmateriaal

Vakkundige medewerkers met geavanceerde apparatuur

Gespreid betalen of eenmalige jaarlijkse betaling mogelijk (scherp tarief!)

Abonnement na 1 jaar, per maand op te zeggen

Service door heel Nederland